skip to Main Content
IMG_2736

Kasten op maat

Bij ons kunt u terecht voor onder andere inloopkasten, draaideurkasten, schuifdeurkasten, schuine kasten, boekenkasten en TV-meubels. Alles wordt naar uw wens op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt een ontwerp aanvragen per mail en uiteraard bent u altijd welkom in onze showroom!

IMG_5653

Industriƫle wanden & deuren

U bent op het juiste adres bij ons voor industriƫle deuren en wanden. Wij hebben taatsdeuren, deuren in kozijn, schuifdeuren en vaste wanden. De deuren zijn leverbaar in de kleuren zwart, wit en brons. Ook zijn er diverse keuzes in glassoorten en grepen!

IMG_5697

Vloeren

In ons assortiment bevinden zich echte houten vloeren (Hywood), pvc vloeren en laminaatvloeren. De nieuwe Hywood vloeren zijn vooraf gelakt en heeft geen onderhoud nodig. Op deze vloeren geldt een levenslange garantie! Al onze vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en zijn ook goed te leggen in appartementen. Wij ontzorgen u met het leggen van de vloer en het plaatsen van de juiste plinten en profielen.

IMG_2797

Plafonds

Wij verkopen verlaagde aluminium Luxalon plafonds perfect voor badkamers, keukens en toiletten. De plafonds worden in elke lengte gemaakt, zijn te leveren in vele kleuren en zijn ideaal om spots in de verwerken.

28ada690-8c0c-4a50-8fc8-a866ffcd8aa1

& divers ander timmerwerk

Back To Top